$format ); $amount--; } } return $output; } } ?> it_aftersave_failed', $entry); } // Remove the compiled/parsed pages from the cache. if($PIVOTX['config']->get('smarty_cache')){ $PIVOTX['template']->clear_cache(); } // Show the screen.. $PIVOTX['template']->assign('message', $message); $PIVOTX['template']->assign('uid', $PIVOTX['db']->entry['uid']); renderTemplate('bookmarklet_menu.tpl'); } } ?> > R ); } else { error_reporting( E_ALL ^ E_NOTICE ^ E_WARNING ); } } ?> ntries_arr as $row_key => $row) { $sort_arr[] = $row[$orderby]; } } return $sort_arr; } // end of class EntriesFlat } ?> se sort by alphabet, if order is the same.. return strcmp($a['title'],$b['title']); } else { // else sort by order.. return ($a['sortorder'] < $b['sortorder']) ? -1 : 1; } } } ?> MichielMichiel.nl

Valencia

Lopend op stap in Valencia, met een groep collega’s die ik in korte tijd op een leuke, ongedwongen manier leer kennen. Met alle ruimte om eens niet rechtdoor, maar even linksaf te gaan, of juist rechtsaf, of een paar stappen terug voor die ene mooie foto of dat ene mooie meisje voor de vrijgezellen onder ons.

Alle ruimte om te praten, luisteren, denken, niksen. Denken aan nu, aan later, aan vroeger. Aan geliefden, aan zij die er lang waren maar nu niet meer zijn. Praten over werk, niet-werk, over makkelijke dingen en over moeilijkere. Over problemen die sommigen uitdagingen noemen, over klachten die anderen als vragen oppakken. Over werkstructuren, processen, dingen die goed gaan en handiger kunnen.

Luisteren naar elkaar om zo de ander te leren kennen. Rangen en standen zijn er even niet, evenals een primus inter pares. Vrij van gedachten wisselen, zonder dingen op de persoon te spelen. Kijkend naar heden, verleden en toekomst.

Een uitje dat we naar onze klanten verkopen als teambuilding klinkt grappig. Mooi wordt het wanneer het ook écht zo blijkt te werken! Ik
 werk nog geen maand bij dit bedrijf, graag blijf ik er nog een paar langer. En dat mag, alle partijen zijn tevreden.

Ik? Ik ben gelukkig.

Reacties: 3 / 27 Mei 2011 / tijd: 19:33 / categorie: Alle berichten

Reacties

Borg

Gefeliciteerd! Zo’n proeftijd is toch altijd weer spannend lijkt me.

datum: 28-05-’11 11:18

Micha

Mooi man! Klinkt als een leuke klup!

datum: 28-05-’11 14:04

Wieke

Goed om te horen!

datum: 19-06-’11 21:30

Reageer

Emoticons

Om de spammers tegen te gaan een makkelijke vraag, het antwoord is eenvoudig, mits je het in kleine letters schrijft.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Verberg e-mail
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

contact: michiel apenstaartje michielmichiel.nl / michiel op twitter / rechten: creative commons 3.0 / techniek: PivotX / RSS / design door soyrosa.nl /